g: 2010.07.11. 22:31

Hol tartunk most?

Holnap ismét Paksra érkezik két színészünk, Kátai Kinga és Váncsa Gábor, hogy szinkronizálják önmagukat. Miközben Babai és Fellinger kolléga háttérhangokra vadászik, én idézeteket gyűjtök, hamarosan kiderül, miért.

Holnap meghallgatunk pár betétdal-variációt is. Mint korábban írtuk, a Konstans zenéjét is Fábián Feri jegyzi majd, aki már alig várja a vágott verziót. Előző filmjeinkkel eltérően most lesz egy amolyan betétdal is a filmben a főcím táján. Több szerző munkáját is meghallgatjuk, már most látszik, hogy nehéz döntés lesz.

Apropó, döntés. Megszületett a rendezőpáros döntése: nem valószínű, hogy készül a Konstansból AXN filmfesztiválra vágott verzió. Legfeljebb a 2011-es fesztiválra. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konstans.blog.hu/api/trackback/id/tr372145240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása