g: 2010.07.01. 09:43

Véget ért a forgatás

Amikor tavaly leforgattuk a Menedék utolsó jelenetét, megöleltük egymást, kezet ráztunk és boldogan ünnepeltük meg a háromnapos munka végét. Ezúttal, a Konstans forgatásán szerda hajnali kettőkor szinte még mosolyogni sem volt erőnk, annyira kimerített a kétnapos, megfeszített tempójú forgatás. Talán csak pár baki és próbajelenet visszanézése után tért vissza a kedvünk. Némi alvás után délután megbeszéltük az utószinkron időpontját, elintegettünk a színészeket és fotós kollégánkat, Tóth Andrást (az ő képeiből hamarosan a flickren válogatunk), majd mindenki visszavonult, hogy kipihenje magát.

A megfeszített tempójú munka valójában még nem ért véget: kezdődik a vágás és a hangmérnöki utómunka: tanulva előző filmünk hibájából gyakorlatilag a nulláról tervezzük újraépíteni a film hangját. A Konstans zenéjét Fábián Ferenc jegyzi majd, ő is már várja a készre vágott filmet. A Menedék hangulatához rengeteget hozzátett a jól eltalált zene, Feri most is hasonlót ígért.

A bejegyzés trackback címe:

https://konstans.blog.hu/api/trackback/id/tr822122528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása